maandag 27 mei 2013

De bewoners van de Stevenshof zijn klaar voor het jaarlijkse wijkfeest.De wijkvereniging Wijkraad Stevenshof organiseert op 1 juni a.s. in en rondom Winkelcentrum Stevensbloem het jaarlijkse wijkfeest voor en door bewoners georganiseerd.   Voor het zo ver is het winkelcentrum  Stevensbloem door een groot aantal vrijwilligers schoongemaakt en worden planten neergezet, deze actie is de aftrap voor een jaar vol culturele activiteiten en ontmoetingen georganiseerd door Kunstcollectief Morslevend. Simone van Olst voorzitter van de Stichting Morslevend is trots dat in de winkel het interactieve beeldend kunstwerk "De luisterhelm" van het kunstproject van de Stichting Peen en Ui te beluisteren is . Op het Wijkfeest kunt u de Luisterhelm vinden in de winkel, buiten wordt een demonstratie steen bewerken gegeven en de kinderen kunnen zelf aan de slag met stenen onder begeleiding van een vrijwilligster. 

Het Wijkfeest start om 9.00 in de ochtend met een kindervrijmarkt en voor de volwassenen een rommelmarkt tot 13.00 in het Buurtcentrum. Om 10.00 uur is de braderie te bezoeken kan er tot 17.00 naar hartenlust worden geshopt en gesnuffeld langs de kramen. Kinderen en ouderen kunnen zich verder vermaken op de Kermis tot 20.00. De laatste berichten zijn dat er een heuse Rups aanwezig is. 

Rond 11.00 luisteren naar Willem Bodhi of deelnemen aan de vele activiteiten georganiseerd door de evenementencommissie van de Wijkraad, je kan aanschuiven bij de knutselactiviteiten kom naar het winkelcentrum parkzijde en kom gezellig verven, droomvanger of een sieraad maken . In samenwerking met organisaties die zich bezig houden met kinderen en jongeren in de wijk komt er een lasergame experience in het park  een donker "ruimteschip" van 12 meter breed en diep(Sport) verenigingen ontbreken niet met demonstraties en gaat de Scouting een toren bouwen en ben je eenmaal boven verlaat je het platform met een veilig klimtuig aan langs een lang touw beland je weer veilig op de grond Er is genoeg te doen en te beleven op 1 Juni in de Stevenshof. 

Koffie en versnaperingen zijn verkrijbaar in het Buurtcentrum of in de winkel van Morslevend. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten