Atelier de Mors

Dames van de beeldhouwcursus op donderdagavond.

Elke dinsdag-, woensdag-, donderdagavond is er beeldhouw cursusavond. van 19:00 tot 21:30 uur bij Atelier Morslevend, Mary Zeldenrustweg 18 in Leiden.  Hiervoor kunt u zich opgeven per mail: info@simonevanolst.nl

Er is geen ervaring vereist. Wij hanteren gemengde groepen met betrekking tot ervaring.

Avondcursus
Deelname gaat per strippenkaart van 6 lessen voor €70,00. Bij de eerste les krijgt u van ons een stuk speksteen van maximaal 4 kilo. Gereedschap, schorten, brillen en mondkapjes zijn aanwezig.
Voor een vervolg na de eerste 6 lessen koopt u zelf een steen, bijvoorbeeld bij de Beeldhouwwinkel in Scheveningen. Ook zijn er stenen, schuurpapier en kleine flesjes impregneerolie en steenwas verkrijgbaar in ons atelier.

Groepsworkshop op zaterdag
Daarnaast kunt u voor een groep van minimaal 6 personen in overleg een zaterdag of zondag beeldhouwen van 10:00 tot 16 uur. Inclusief een steen, koffie/thee, lekkers en een eenvoudige lunch betaalt u €45,00. Maximaal kunnen wij groep plaatsen van 15 personen. Datum in overleg mogelijk.

Op de beeldhouw workshopdag maakt in in één dag zelf een beeld van speksteen, daarbij leert u de techniek en krijgt u individueel tips. Zowel beginners als gevorderden hebben een inspirerende dag. Tip: neem en handdoek mee om uw kunstwerk in te vervoeren!

Dames & heren van de donderdagavond beeldhouwcursus aan het werk.

Vrije zaterdag workshop
De vrije workshops voor zaterdag zijn altijd aan het einde van de maand. van 10:00 tot  16:00 uur. Hiervoor een geen minimale groep noodzakelijk en kan iedereen zich inschrijven. Kosten zijn gelijk aan de groepsworkshop €45,00. Maximaal kunnen er 15 personen deelnemen aan de vrije zaterdag workshop beeldhouwen bij Atelier Morslevend.

Eventueel kunt als avondcursist ook mee doen met de dagworkshop, deelname met strippenkaart. Alleen ochtend: 1 strip (10-12). Alleen middag: 1 strip (14-16). Hele dag 2  strippen van de kaart (10-16) + €5,00 voor de lunch.

Data voor Vrije zaterdag workshop:
Voor 2013:
26 oktober, 
30 november, verplaatst naar zondag 1 december. 
28 december. ouder en kind workshops mogelijk!
(wijzigen voorbehouden)

Voor 2014 staan de volgende vrije zaterdag workshops op de agenda:
22 februari, 
26 april,  
28 juni, 
30 augustus, 
25 oktober, 
29 november, 
(wijzigingen onder voorbehoud)

In de werkruimte van de Beeldhouwwinkel in Scheveningen.
Bedrijven
Bedrijven kunnen vrijblijvend een offerte aanvragen. Hiervoor zijn ook kleine workshops van bijvoorbeeld 2 uur denkbaar of met grotere groep. Datum in overleg mogelijk. Mail dan naar info@simonevanolst.nl
Heeft u vragen of specifieke wensen? U kunt ons altijd mailen voor een vrijblijvende offerte!

Kinderpartijtjes
Op woensdagmiddag, zaterdag en zondag is het mogelijk om tijdens een kinderverjaardag een workshop beeldhouwen  te volgen bij Atelier Morslevend. Minimaal 6 kinderen. Richtleeftijd vanaf 6 jaar. Per kind €15,00 incl steen en lekkers. (Laatste zaterdag van de maand niet mogelijk ivm vrije zaterdag beeldhouwworkshops)
Heeft u vragen of specifieke wensen? U kunt ons altijd mailen voor een vrijblijvende offerte!
(ook schilderpartijtjes of sieraden maken zijn mogelijk!)

Scholen en kinderorganisaties/opvang

Wij geven beeldhouwworkshops voor basis- en middelbare scholen, maar ook bijvoorbeeld kinderorganisaties en kinderopvang.
Kinderen kunnen een dag(deel) op bezoek komen in het atelier. Dat kost per klas voor 1 bezoek inclusief materiaal en btw €250,00 per dagdeel (voor 25 leerlingen, anders €12,50 per kind extra)
Of wij komen 1 of meer keren naar school, dan kost het per klas inclusief materiaal en btw €325,00 per dagdeel (voor 25 leerlingen, anders €15,00 per kind extra), daarnaast is het mogelijk dat wij een aantal weken na elkaar op bezoek komen en er dus aan een groter werk gewerkt kan worden dan wordt een offerte op maat gemaakt.

Ook kan er bijvoorbeeld een gezamenlijk schilderij gemaakt worden in de voetsporen van bijvoorbeeld Roy Lichtenstein, per dagdeel op school €325,00 (voor 25 leerlingen, anders €15,00 per kind extra) incl materiaal en btw en ook dat kan in het atelier voor €250,00 (voor 25 leerlingen, anders €12,50 per kind extra).
Heeft u vragen of specifieke wensen? U kunt ons altijd mailen voor een vrijblijvende offerte!

In de werkruimte van de Beeldhouwwinkel in Scheveningen.
Wilt u meer informatie of wilt u zich inschrijven?
Mail dan naar info@simonevanolst.nl Vermeld hierbij om welke workshop het gaat en naam en adresgegevens. Workshops op maat zijn geen probleem. Mail u wensen door en ik maak voor u een passende offerte.

Factuur voor speciaal aangevraagde workshops wordt twee weken voor aanvang opgestuurd. Dan is er ook geen wijziging in aantal deelnemers meer mogelijk. Betaling moet binnen zijn voor de start van de workshop.

Op het moment zijn er geen wachtlijsten voor de beeldhouwworkshops en cursussen.
Let op: De strippenkaart blijft maximaal 3 maanden geldig. Langdurige vakanties tussendoor zijn dus geen probleem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten