woensdag 20 november 2013

Sinterklaas komt weer naar Diamantplein

Natuurlijk komt Sinterklaas ook in 2013 weer naar winkelcentrum Diamantplein. Hij is natuurlijk heel benieuwd hoe het vernieuwde plein er nu uit ziet. Hij komt daarom op zaterdag 30 november kijken.

De winkeliers van het Diamantplein zijn nog steeds trots op de nieuwe bestrating en daarom mag Sinterklaas dit jaar extra uitpakken voor de klanten. Er worden wederom vijf volle boodschappenkarren verloot. Om 11.00 uur komen er speciale Muziekpieten het publiek vermaken. Voor de kinderen start dan ook een Workshop Pietenmutsen maken door Atelier Morslevend! Als de Sint dan iets later arriveert, hebben alle kinderen hun eigen gemaakte Pietenmuts op. Om 12.30 uur zal de Sint hoogstpersoonlijk de gevulde boodschappenkarren overhandigen en natuurlijk de sintkado's aan de kinderen uit de buurt.

In de woonwijk rondom Diamantplein worden namelijk huis-aan-huis Sinterklaasflyers verspreid. Wie de flyer invult en er een kassabon van minimaal tien euro van een van de Diamantpleinwinkels bijvoegt, kan deze inleveren in een grote verzamelbus nabij de dierenwinkel. Op de flyer kan ook de naam van een kind worden ingevuld. Bijvoorbeeld een kind dat wel een extraatje kan gebruiken of gewoon een lief buurmeisje. Voor die kinderen zijn er dan ook kadootjes. Na deze feestelijke prijsuitreiking verlaat Sinterklaas het fonkelnieuwe plein om natuurlijk elders in het land weer een heleboel kinderen blij te maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten