maandag 3 maart 2014

Beeldhouwen op zaterdag bij Atelier Morslevend!


Vrije zaterdag workshop
De vrije workshops voor zaterdag zijn (bijna) altijd aan het einde van de maand. van 10:00 tot 16:00 uur. Hiervoor een geen minimale groep noodzakelijk en kan iedereen zich inschrijven. Kosten zijn gelijk aan de groepsworkshop €45,00 per persoon incl lekkere lunch en steen van maximaal 4 kilo. Natuurlijk kan je wel een groter aanschaffen in het atelier! Maximaal kunnen er 15 personen deelnemen aan de vrije zaterdag workshop beeldhouwen bij Atelier Morslevend.

Eventueel kunt u als avondcursist ook mee doen met de dagworkshop, deelname met strippenkaart. Alleen ochtend: 1 strip (10-12:30). Alleen middag: 1 strip (14-16). Hele dag 2  strippen van de kaart (10-16) + €5,00 voor de lunch (verplicht)

Data voor Vrije zaterdag workshop:
Voor 2014 staan de volgende vrije zaterdag workshops op de agenda:
22 februari, 
19 april, 
28 juni, 
30 augustus, 
25 oktober, 
29 november, 
(wijzigingen onder voorbehoud)

Schrijf je alvast in voor 1 van de komende workshops en ervaar zelf hoe leuk het is om mee te doen! Ook als je nog nooit met steen hebt gewerkt is er echt een pracht resultaat mogelijk! Ook voor de ervaren beeldhouwer is er nog uitdaging te vinden, dus doe lekker mee! Mocht je nog vragen hebben over de vrije zaterdag beeldhouwen of de cursusavonden? Kijk dan even onder het kopje workshops boven aan de pagina of mail naar info@simonevanolst.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten