maandag 27 januari 2014

Mijn motto is? Project met Studio Moio bij ons Stevensbloemproject.

Vrijdag 24 januari werd in bij ons Stevensbloem by Morslevend project één wand van de Kringloopwinkel beschreven met de motto's van de bezoekers van het winkelcentrum. Het FlashmobFriday project van deze dag werd georganiseerd door de studenten van Studio Moio die ook op de Stevensbloem hun tijdelijk basis hebben gevonden!

Sinds de zomervakantie van 2013 werken wij van Stichting Kunstcollectief de Mors voor ons Stevensbloem by Morslevend project samen met  Studio Moio. Maar wie of wat zijn zij nou?

Stichting moio is opgericht om het verschil te maken bij maatschappelijke vraagstukken. Waar vraagstukken complexer worden en de materiële ruimte kleiner, biedt stichting moio aantrekkelijke en aanstekelijke alternatieven. De studio's bieden jongeren de werkelijke werkplaatsen. Streven is om meerdere studio's in Nederland te openen. De eerste is gestart in Leiden. De middelen die de ondernemende stichting opbrengt, komen geheel ten goede aan de jongeren die we begeleiden, via begeleiding, fondsvorming voor de toekomst, workshops of anders. Komende vrijdagen volgen nog vele FlashmobFridays bij winkelcentrum De Stevensbloem in Leiden! Laat je verrassen en doe lekker mee!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten